Wie ben ik

Loading
loading..

ANM Productions:

De naam van deze website staat voor Annet Nikamp Music Productions. U kunt hier met name alles vinden over mij als zangeres bij plechtigheden en ook bij feesten en partijen. Verdriet en blijdschap staat namelijk heel dicht bij elkaar.

Al jaren verzorg ik ook optredens in het Nederlandstalige circuit. Zoekt u hier informatie over of wilt u mij boeken, kijk dan op: www.annetnikamp.nl.

Even voorstellen:

Mijn naam is Annet Nikamp, ik ben geboren op 21 november 1969 en woon met mijn gezin in het Overijsselse Nijverdal. Zingen is als mijn levensader, een passie waar ik niet zonder kan! Mijn optredens beperken zich niet tot alleen mijn eigen regio, maar kunnen door heel het land verzorgd worden. Naast muziek ben ik heel creatief bezig met schilderen. Vanaf mijn 20ste heb ik schilderijen gemaakt en bewerk/beschilder tegenwoordig ook vazen tot ware kunstwerken (kijk voor Annet’s Art op mijn Facebook pagina).

Mijn ervaringen:

Vanaf ongeveer 1995 tot 2004 heb ik jarenlang met veel plezier menig huwelijks- ceremonie vocaal opgeluisterd. fotoblok rechtopDaarnaast was ik 10 jaar leadzangeres in een allround band. Ook zong ik in een komisch cabaret duo oud Hollandse liedjes. Sinds 2006 treed ik in het land op als solo artieste tijdens evenementen en (tent)feesten.
In het radiocircuit (Nederlandstalig) kunt u mij kennen als zangeres met soms stevige (eigen) muziek en pittige of komische teksten.

Vanaf 2006 heb ik met verschillende platenmaatschappijen en bekende producers samengewerkt en heb meerdere cd’s uitgebracht. Ik durf te zeggen, dat ik op diverse vlakken veelzijdig en ervaren ben. Meer weten over de cd’s die ik heb uitgebracht? Zie discografie.

De laatste jaren treed ik ook  op met een middag-/avondvullend programma. Hier kunt u zelfs kiezen uit verschillende concepten/ thema’s en zing ik naast mijn eigen werk bekende covers in het Engels, Nederlands en Duits. Mooie Ballads, Pop/ Rock, of Easy Listening, er komt een breed scala aan muziekstijlen voorbij van de jaren ’50 tot heden. U krijgt zo een middag of avond afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Verder treed ik regelmatig op bij plechtigheden zoals bv. een huwelijk, uitvaart of crematie of herinneringsdienst.

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt mij boeken?

E-mail: info@anm-productions.nl
Bel: 06-4868-0665
Of klik op contact .

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background