Muziekthema’s

Loading
loading..

Muziekthema’s

Om voor voldoende afwisseling te zorgen tijdens uw muziekmiddag of avond kunt u bij Annet kiezen uit diverse thema’s of gewoon het repertoire tijdens het optreden door Annet laten bepalen (op dit moment heeft ze in totaal bijna 700 titels in het repertoire). Voor veel thema’s heeft Annet speciaal repertoire samengesteld voor een geslaagd optreden van 2 x 45 min of middag/avondvullend. Bij elk optreden maakt Annet gebruik van een passende backdrop (achtergronddoek), speciaal afgestemd op het thema voor dat optreden.

Om u een idee te geven van de diverse muziekthema’s die Annet u kan bieden hebben we hieronder een overzicht gemaakt maar natuurlijk is zij ook te boeken met alleen haar eigen ”Annet” nummers.

  • Annet’s Jukebox: 

Heel geschikt voor gasten die zelf hun eigen favoriete liedjes uit kunnen kiezen uit een repertoire van ruim 700 liedjes in NL, Eng, Duits en Dialect. Voor dit concept liggen er titelboekjes op meerdere tafels samen met speciaal voor dit concept ontworpen bierviltjes. Cliënten schrijven dan (met of zonder hulp) hun favoriete verzoekjes op deze bierviltjes en leveren ze in bij mij. Ik zal dan zoveel mogelijk, rekening houden met de gelegenheid (meest alleen maar vrolijke liedjes en de minder vrolijke “slaan” we even over) deze verzoekjes zingen. Op deze wijze een 100% garantie dat gasten hun eigen favoriete muziek te horen krijgen.

2×45 minuten of max 4 uur

  • Meezingen of gewoon genieten:

Gezellige meezing-liedjes van vroeger tot nu in verschillende talen. Er kan een keuze gemaakt worden uit Nederlands-, Engels en Duitstalige liedjes. Zelfs kan er een keuze gemaakt worden uit alleen maar dialectliedjes. Ik pas mijn repertoire aan naar de wensen of het niveau van de doelgroep.

2×45 minuten of max 4 uur

  • Kerst:

Herkenbare populaire kerstliedjes in NL en Engels, traditioneel en modern. Veelal een feest der herkenning van bekende traditionele kerstliedjes waarbij men vanzelf al mee gaat zingen. Van Oh denneboom tot Jingle bells , van Stille nacht tot Driving home for Christmas en van Ere zij God tot aan Kling klokje klingelingeling komen tijdens dit optreden voorbij. Het repertoire bestaat uit meer dan 70 titels. De backdrop wordt bij het Kerstthema aangevuld met blinkende lampjes, een lantaarn met kaarsen (batterijen) en worden er bewegende sterren geprojecteerd op de backdrop. Je krijgt vanzelf bij dit optreden het kerstgevoel.

2×45 minuten of max 4 uur

  • 75 jaar vrijheid in Nederland!

Dit jaar vieren we dat we 75 jaar geleden onze vrijheid terug hebben gekregen. Om dit muzikaal te vieren heb ik speciaal een “bevrijdingsthema” samengesteld (2×45 min.) met prachtige liedjes die veel gezongen werden tijdens en net ná de oorlog. Voorbeelden van liedjes die voorbij komen zijn: ”Als de klok van Arnemuiden”, ”Greetje uit de polder”, ”Heidewidska”, ”Bei mir bist Du schön”, ”In the mood” en vele andere bekende nummers uit die tijd. Ook ”Er hangt een paardenhoofdstel aan de muur”, het 1e nummer 1 van de hitlijsten van Nederland komt voorbij. Zeker voor onze senioren een feest der herkenning. Veel liedjes van toen zijn later in de tijd opnieuw uitgebracht en daardoor ook zeer bekend bij de jongere doelgroep. 
Om een mooie sfeer te creëren maak ik gebruik van een passend achtergronddoek en voor mijzelf een mooi 40er jaren outfit. Natuurlijk gebruik ik ook een microfoon uit die tijd. Kortom alles voor een geslaagd bevrijdingsfeest.  

2×45 minuten

  • Songfestival hits:

Niet alleen liedjes van de winnaars maar ook andere bekende songfestival hits komen tijdens dit optreden voorbij. Er kan gekozen worden tussen Nederlands- of Engelstalige liedjes of een mix hiervan. Enkele titels waaruit gekozen kan worden zijn bv: Waterloo (1974), Een beetje (1959), Hold me now (1987), Ik zie een ster (1974), Ding a Dong (1975), Ein bischen Frieden (1982), De Troubadour (1969), etc….

2×45 minuten of max 4 uur

  • Duitstalige liedjes (Oktoberfest)

De herkenbare Duitse schlagers van toen tot heden, maar ook de wat serieuzere liedjes komen langs. Jodel samen mee met Heidi of het Kufsteinerlied. Of zing mee met nummers van Helene Fischer of Peter Maffay. Ook zeer geschikt voor een geslaagd “Oktoberfest”. Om de Duitse uitstraling compleet te maken draag ik bij dit concept zelf ook een mooie Dirndl        

2×45 minuten of max 4 uur

Nederlandstalig thema: 
Alleen maar Nederlandstalige liedjes. Van mooie luisterliedjes tot feestmuziek. Je mag kiezen! Vanaf de 50er jaren tot aan heden.
2×45 minuten of max 4 uur

Carnaval:
Meest Nederlandstalige maar ook de Duitse en Engelse succes feestnummers komen voorbij. Dit concept is gegarandeerd een feest der herkenning van bekende hoempapa muziek en feestknallers.
2 x 45 minuten

Country:
2 blokken van 45 minuten met bekende Engelstalige Countrysongs.
2 x 45 minuten

Dansmuziek:
Liedjes om op te stijldansen (Wals en Foxtrot/ Quickstep, Rock’n Roll, Line-dance).  
2×45 minuten of max 4 uur

Dialect:
Veel bekende Nederlands- en Engelstalig ledjes van toen en nu door mijzelf voorzien van een eigen geschreven tekst of een vertaling naar het dialect.
2 x 45 minuten  

Disco thema:
Discoknallers van toen, liedjes uit de periode 80/90er jaren met typische Disco ritmes.   
2 x 45 minuten

Engels thema: 
Alleen maar Engelstalige Hits!  
2×45 minuten of max 4 uur

Decennia songs:
Wilt u muziek horen uit een bepaalde periode? Jaren ’40/’50, ’60, ’70, ’80, ’90, ‘00, ’10. Kies maar uit of mix!
2×45 minuten of max 4 uur  

Wilt u een mix van bepaalde thema’s of hebt u een eigen idee? Natuurlijk is vooraf, maar ook tijdens het optreden in overleg van alles mogelijk. Heeft u verder nog vragen of wilt u een boeking plaatsen, neem dan contact met ons op per
mail ( info@annetnikamp.nl) of bel 06-4868-0665.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background