Werkwijze afscheid

Loading
loading..

ZIEKBED, DE UITVAART, CREMATIE OF HERDENKINGSDIENST:

Waarom live gezongen liedjes:

Muziek speelt een belangrijke rol bij de verwerking van het Herdenking Vaderdag Steenbruggeverliezen van een dierbare. Het brengt steun en haalt herinneringen op. Hoe mooi is het, wanneer bij het horen van een bepaald lied er fijne en kostbare herinneringen naar boven komen. Zo geeft het een extra dimensie wanneer Annet Nikamp als zangeres tijdens de plechtigheid, of eventueel daarna tijdens de koffietafel, prachtige liedjes zingt, afgestemd op de wensen van de overledene of de nabestaanden. Alles wat Annet zingt, doet ze in overleg en met heel veel gevoel en respect. Het aantal gekozen liedjes tijdens de uitvaart/ crematie-plechtigheid speelt voor Annet geen rol.

Hoe maakt u een keuze:

_MG_0139Het is mogelijk om te kiezen uit Annet’s repertoire van moderne Nederlands-  en Engelstalige nummers. Als enig uitzondering staat het klassieke Ave Maria van Gounod of Schubert ook vermeld. Of u nu  kiest voor een nummer uit de jaren 30 (bijv. “We’ll meet again”) of een nummer uit de huidige Top-40, in deze lijst vind u een grote verscheidenheid aan liedjes.
Omdat elke uitvaart persoonlijk is, wil Annet Nikamp u graag adviseren om tot een juiste keuze te komen. Indien gewenst komt ze bij u langs om kennis te maken en samen uw wensen te overleggen.

Eigen wensen mogelijk:

In sommige situaties is het heel gewenst om zelfs aan het ziekbed te zingen. Annet kan dan eventueel liedjeswensen uit laten komen sámen met de dierbare!

Daarnaast is het mogelijk een lied buiten deze lijst om de kiezen. Zijn er fijne of emotionele herinneringen aan een bepaald lied? Of wilt u liever het favoriete lied van uw dierbare live gezongen hebben? In overleg, zal Annet met u samen, proberen om hier zoveel mogelijk invulling aan te geven. Er is van alles mogelijk, zolang er maar een goede orkestband beschikbaar is. Uw liedkeuze in een zo vroeg mogelijk stadium doorgeven is dan ook van belang zodat er tijd is om het  in te studeren.

Voor mijn uitvaart- repertoire: klik hier.

Hoe gaat Annet Nikamp te werk:

Er word gebruik gemaakt van professionele orkestbanden en een uitstekende geluidsinstallatie, die qua afmeting heel geschikt is voor de kleinere locaties en intieme gelegenheden. Samen met Annet’s vaste geluidsman zorgt ze dat alles ruim op tijd klaar staat. Voor het opbouwen is ongeveer een half uur nodig. Uiteraard gaat dit in overleg met de uitvaartverzorger en of het crematorium.

Prijzen:

De basisprijs begint bij €395,00 , exclusief € 0,23 p/km reiskosten.
Genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.

Wat zit er allemaal bij deze prijs?
> Nummers uit mijn bestaande repertoire
> Eventueel verzoeknummers in overleg
> Kleine professionele geluidsinstallatie
> Geluidsman
> Reiskosten tot 30 kilometer v.v.

Info en/ of boeking:

U zelf of de uitvaartbegeleider kunnen contact met Annet Nikamp opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave:

E-mail: info@anm-productions.nl
Bel: 06 4868 0665
Of ga naar Contact.
Annet is 7 dagen per week telefonisch of per mail bereikbaar.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background