Huwelijk

Loading
loading..

Home huwelijk

MUZIEK IS EMOTIE


Annet Nikamp zingt prachtige songs en levert maatwerk tijdens uw huwelijks ceremonie. Live gezongen liedjes tijdens de huwelijks plechtigheid voegen zeer zeker iets toe, ze maken het plaatje compleet.

Bijna alle stellen hebben wel een gezamenlijk favoriet lied (Overzicht populair huwelijksrepertoire). Het lied dat je hoorde toen jullie elkaar ontmoetten, óf het lied dat gedraaid werd tijdens het huwelijksaanzoek, óf een lied dat je ontroert, omdat het je het je herinnert aan een bepaalde periode in je leven.

Favoriete liedje, live gezongen tijdens het “weggeven” van de bruid

Door live te zingen tijdens de ceremonie kan Annet de tekst van jullie gekozen nummers extra kracht en emotie bijzetten. Zo wordt het voor zowel het bruidspaar als voor de gasten een moment om nooit meer te vergeten….

Wilt u Annet live horen zingen?
Klik hier of kijk voor de actuele agenda onder het kopje Contact.

Romantisch gezongen liedje tijdens het uitvliegen van de huwelijksduiven.

4 Berichten

 1. admin januari 26, 2016at 10:52 am Reply

  Annet en team hebben op onze bruiloft op 17 mei 2023 de muziek verzorgd en we waren er zó blij mee. Allereerst heeft ze tijdens onze ceremonie voor kippenvel gezorgd door onze nummers live te zingen. Vervolgens heeft ze de hele middag voor gezellige achtergrondmuziek gezorgd en met klap op de vuurpijl heeft Annet de hele avond vol gezongen. We hebben de hele avond op de dansvloer gestaan. Annet wist met de muziek mooi in te springen op de gasten en het sfeertje. We zijn super blij dat we Annet en het team hebben gevraagd voor de bruiloft, dit was echt de kers op de taart.
  We hebben meermaals contact gehad voor de bruiloft waarbij geen enkele vraag teveel was. Ze hebben ons geholpen met tips en ervaringen en bovenal geluisterd naar onze wensen.

  Ik raad Annet en team aan met een dikke 10!

  Groetjes Anne & Jordy😘

 2. Silvia januari 26, 2016at 10:52 am Reply

  Lieve Annet, zo bijzonder jouw optreden op onze trouwdag 26 april 2018. Jij maakte het feest tot een totaal plaatje. Van ceremonie tot feest. Je hebt onze gasten en ons kippenvel bezorgd en ontroerd maar ook in uitbundige feeststemming gekregen. Wij waren meer dan onder de indruk van jouw prestaties en onze gasten ook. Je komt nog vaak ter sprake hier. Hoe hillarisch het ook was dat mijn schoonvader schrok en niet kon geloven dat jij zo mooi en zuiver live zong😂
  Voor onze feestjes nooit meer een ander en ik weet zeker dat onze gasten in de toekomst jou ook weten te vinden😉
  Voor een ieder die nog twijfelt; DOM!!! Annet op je feest is een garantie voor optimaal genieten en met haar veelzijdigheid kan ze volgens mij ieder publiek bedienen.
  Annet je bent een topper💞
  Dikke kus💋 Roy, Silvia en Bart

 3. Raymond en Diny Geels januari 26, 2016at 10:52 am Reply

  Lieve Annet

  Wat heb jij ons een geweldige dag bezorgt op 10 juni 2017. Toen wij aankwamen met de paarden en de koets, hoorden wij al een verschrikkelijk mooi nummer op de achtergrond, die jij voor ons speciaal had ingestudeerd. Ook tijdens de ceremonie had jij nog meer en andere nummers ingestudeerd die ons erg aan het hart gingen.

  !! Meid wat een zangtalent ben jij !!

  Ook na de ceremonie ging je er weer geheel voor en jij hebt alle aanwezigen verbaast met jou zangtalent. Wat een geweldige dag heb jij er van gemaakt.
  Onze dank gaat dan ook geheel naar jou toe. Ga zo door en wij zien ons snel, want je weet het volgende feest in 2019 ben je er weer bij. Wij verheugen er ons nu al op.

  !! Dank je Annet !! Liefs Raymond en Diny Geels

 4. Eelco januari 26, 2016at 10:52 am Reply

  Wat een fantastisch optreden tijdens het huwelijk van mijn dochter. Top!!!!

Plaats hier uw reactie

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background