Kerstgroet!

Loading
loading..

Kerstgroet!

december 20, 2019
admin
4 comments

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen jaar.

2019 was voor mij een zeer succesvol jaar. Een grote drukte met het aantal optredens en het succesvol ontvangen van mijn uitgebrachte single in medialand.
De vele aandacht die ik heb mogen ontvangen in de vorm van perspublicaties, interviews live in de radiostudio’s of per telefoon en alle positieve berichtjes van mijn fans hebben mij overtuigd dat er een vervolg moet komen in 2020. Ik ben dan ook zeer zeker van plan om in het voorjaar opnieuw met een single uit te komen maar wel een nummer waar de muziek, als ook de tekst van mijzelf is, dus geen cover maar echt iets “Annet’s” eigen.

Bij deze wil ik een ieder een hele fijne kerstdagen en een gelukkig 2020 toewensen, veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar en hopelijk snel tot ziens ergens in het land.

2020:
Zoals het nu al gaat met de boekingen voor 2020 hoop ik dat deze stijgende lijn zich voortzet. Ik heb dus alle vertrouwen dat ook 2020 weer opnieuw een succesvol jaar gaat worden, met vele optredens en het uitbrengen van nieuwe singles. Zelfs de plannen voor een kerstsingle zijn al uitgewerkt en zal er ook tijdens kerst 2020 een passend kerstlied van mij te horen zijn.

Dikke kus van mij,
Annet

4 Berichten

 1. Dinie Mengerink december 20, 2019at 12:45 pm Reply

  Lieve Annet , wat ben jij terug gekomen zeg , je bent een kanjer ūüí™, vanmiddag nog ff met je gesproken op de markt , hoop voor je dat het een spetterend en liefdevol jaar wordt , fijne feestdagen met elkaar , liefs Dinie en Tonnie

 2. Ans hoogland december 20, 2019at 12:45 pm Reply

  Hoi buurvrouw.
  Het word vast een mooi en met liefde gevuld 2020.
  Fijne feestdagen voor jullie allemaal.
  Buren fam. Hoogland

 3. Henk en Ina december 20, 2019at 12:45 pm Reply

  Lieve Annet,super dat het zo goed gaat met jou. Wij wensen ook voor jou en je gezin een fijne kerst en alle geluk gezondheid liefde en muziek voor 2020… Liefs Henk en Ina Harmsen.

 4. Bert Gentenaar december 20, 2019at 12:45 pm Reply

  Annet ik hoop dat komend jaar een jaar wordt die boven je wens uit komt. Zowel in de muziek als in je geluk en gezondheid.
  Ik bewonder je kracht je positiviteit en je muziek.

  We gaan elkaar komend jaar tegen komen

  En nu veel plezier in de drukke feestdagen geniet er lekker van.

Plaats hier uw reactie

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background