Werkwijze huwelijk

Loading
loading..

DE HUWELIJKSCEREMONIE / HET HUWELIJKSFEEST

Waarom live gezongen liedjes:

Wanneer u gaat trouwen zijn er tal van zaken die geregeld moeten worden. Ook muziek speelt een belangrijke rol op deze bijzondere dag. De juiste muziekkeuze, live gezongen door Annet Nikamp én passend bij uw wensen, kan er voor zorgen dat het echt een dag wordt om nooit meer te vergeten. Annet zingt alles met zo veel passie dat het echt bij u binnenkomt, u vóelt het van top tot teen!
Het aantal liedjes tijdens de huwelijksceremonie speelt voor Annet geen rol maar komt in de praktijk vaak neer op 3 á 4; Bij binnenkomst, het uitwisselen van de ringen, het tekenen van de huwelijksacte en bij het verlaten van de trouwlocatie.

Er zijn meerdere momenten waarbij een muzikale invulling op de trouwdag veel toe kan voegen. Denk hierbij aan de huwelijksinzegening in de kerk, het gemeentehuis of op een andere (prive) locatie waar de huwelijksvoltrekking plaats vindt.

Het aansnijden van de taart

Tijdens het middagfeest al volop dansen.

Maar ook de beleving tijdens het aansnijden van de huwelijkstaart, het ontkurken en proosten met de Champagne maakt Annet met haar zingen onvergetelijk. Tijdens het middagfeest al lekker dansen op (eventuele zelf uitgezochte) romantische liedjes of tijdens de receptie of diner-dansant mooie achtergrondmuziek. En zeker niet te vergeten tijdens het avondfeest wanneer al het officiële achter de rug is en waar iedereen lekker uit z’n dak kan gaan. Annet Nikamp heeft voor al deze gelegenheden een passend repertoire die u in overleg eventueel zelf kunt samenstellen. Echt een feest op maat!

Openingsdans van het bruidspaar.

Hoe maakt u een keuze:

Het is mogelijk om te kiezen uit Annet’s repertoire van meer dan 700 oude en moderne Nederlands-, Engels- en Duitstalige nummers. Als uitzondering staat het klassieke Avé Maria van Gounod of Schubert ook vermeld, aangezien deze ook vaak gezongen worden tijdens huwelijksceremonies.
Omdat elk huwelijk anders ingevuld wordt, wil Annet u graag adviseren om tot een juiste keuze te komen. Indien gewenst komt ze bij u langs om kennis te maken en samen uw wensen te overleggen.

Eigen wensen mogelijk:

Daarnaast is het mogelijk een lied buiten deze lijst om de kiezen.
Zijn er fijne of emotionele herinneringen aan een bepaald lied? In overleg met u, zal Annet proberen om hier zoveel mogelijk invulling aan te geven. Er is van alles mogelijk, zolang er maar een goede orkestband beschikbaar is. Uw liedkeuze in een zo vroeg mogelijk stadium doorgeven is dan ook van belang zodat er tijd is om het in te studeren.

Voor mijn huwelijks-repertoire: klik hier

Hoe gaat Annet Nikamp te werk:

Er word gebruik gemaakt van professionele orkestbanden en een uitstekende geluidsinstallatie, die qua afmeting heel geschikt is voor de kleinere locaties/feestzalen en intieme gelegenheden. Samen met Annet’s vaste geluidsman zorgt ze dat alles ruim op tijd klaar staat. Voor het opbouwen is ongeveer een half uur nodig.

Prijzen:

De basisprijs begint bij €395,00 , exclusief reiskosten. Hier worden €0,23 per kilometer voor berekend. Genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.
Wat zit er allemaal bij deze prijs?
> Nummers uit mijn bestaande repertoire
> Eventueel verzoeknummers in overleg
> Kleine professionele geluidsinstallatie
> Geluidsman

Info of boeking huwelijksceremonie of huwelijksfeest:

Voor verdere informatie of een vrijblijvende prijsopgave:
E-mail: info@anm-productions.nl
Bel: 06 4868 0665
of ga naar Contact.
Annet is 7 dagen per week telefonisch of per mail bereikbaar.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background