Uitvaart

Loading
loading..

 

Vliegervormig rouwarrangement herfst-3718 720x225    

 “Speciaal, bijzonder,

emotioneel en voldoening


IMG_0103
Dit zijn woorden die bij mij op kwamen na het zingen bij enkele crematies en uitvaarten. Op verzoek van de familie, of als wens van de overledene, zong ik een aantal nummers tijdens deze bijzondere gelegenheden. Telkens werd er naderhand gezegd, dat dit zó’n speciale toevoeging was, zo veel mooier dan het afspelen van alleen maar een cd met muziek! Ik was er niet bewust van dat ik zo veel los kon maken met mijn stem…..
Iemand zei: “Als jij zingt ben je de schakel tussen hemel en aarde. Het gevoel dat jij met jouw stem los maakt, is met geen pen te beschrijven, onvergetelijk!”

Uitvaart-0155

“Hierover ben ik na gaan denken en ik kwam tot de conclusie dat ik dit “moest” gaan doen. Het voelde als een soort roeping, op een andere manier kan ik het niet uitleggen….ik was er niet naar op zoek, het kwam bij mij.”

Annet 


Wilt u Annet live horen zingen?

Klik hier of kijk voor de actuele agenda onder het kopje Contact.

Overzicht populair uitvaartrepertoire

 

2 Berichten

 1. Ina Versmissen januari 26, 2016at 11:17 am Reply

  Lieve Annet,

  Hartelijk dank voor je (jullie) hulp en ondersteuning aan ons. Samen op een avond de liedjes uitgezocht. Het voor zingen. Emotie en pracht in de woorden en zang van muziek. Liedjes waar ma van hield maar ook liedjes die wij passend vonden. Reacties nadien, wie was dat en hoe anders maar zo mooi gezongen en verwoord een bijzonder mooi afscheid herinneringen met in onze ogen een traan. Je moeder blijft je moeder.
  We zijn haar dankbaar.
  En Annet jij gaf ons mede extra dit gevoel.
  Hart-groet, familie V en familie G

 2. admin januari 26, 2016at 11:17 am Reply

  Haarle, 10 november 2018.

  Lieve Annet,
  Ik ben gelukkig en blij hoe alles is verlopen. Ook heb er mooie foto’s van. Bedankt voor de prachtige zang-bijdrage, de sfeer voelde goed en warm. Mijn man had dit verdiend, hij wilde zo graag hier thuis sterven. Alle wensen zijn door de kinderen vervuld. Nogmaals dank voor de mooie liedjes, ook die je samen met onze kleindochter zong. Het deed me heel goed.
  Een lieve groet,
  T.

Plaats hier uw reactie

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background