Uitvaart

Loading
loading..

 

Vliegervormig rouwarrangement herfst-3718 720x225    

 “Speciaal, bijzonder,

emotioneel en voldoening


IMG_0103
Dit zijn woorden die bij mij op kwamen na het zingen bij enkele crematies en uitvaarten. Op verzoek van de familie, of als wens van de overledene, zong ik een aantal nummers tijdens deze bijzondere gelegenheden. Telkens werd er naderhand gezegd, dat dit zó’n speciale toevoeging was, zo veel mooier dan het afspelen van alleen maar een cd met muziek! Ik was er niet bewust van dat ik zo veel los kon maken met mijn stem…..
Iemand zei: “Als jij zingt ben je de schakel tussen hemel en aarde. Het gevoel dat jij met jouw stem los maakt, is met geen pen te beschrijven, onvergetelijk!”

Uitvaart-0155

“Hierover ben ik na gaan denken en ik kwam tot de conclusie dat ik dit “moest” gaan doen. Het voelde als een soort roeping, op een andere manier kan ik het niet uitleggen….ik was er niet naar op zoek, het kwam bij mij.”

Annet 


Wilt u Annet live horen zingen?

Klik hier of kijk voor de actuele agenda onder het kopje Contact.

Overzicht populair uitvaartrepertoire

 

5 Berichten

 1. Alexander IJsendorn januari 26, 2016at 11:17 am Reply

  Inmiddels heb ik al meerdere keren met Annet mogen samenwerken. Zij is steeds weer van geweldige meerwaarde tijdens de uitvaarten die ik help begeleiden.

  Haar live ten gehore gebrachte muziek versterkt het levensverhaal van een dierbare overledene, het raakt je in je hart, ontroert op liefdevolle wijze en brengt mensen dichter bij elkaar.

  Zowel van nabestaanden als overige aanwezigen bij een uitvaart hoor ik zoveel complimenten over de perfecte sfeer die door Annet wordt neergezet. Wat zingt zij prachtig! Ook in de voorbereiding naar een afscheid toe laat zij haar inlevingsvermogen zien. Ik ben erg blij dat ik van Annet haar diensten gebruik mag maken en beveel haar van harte aan.

  Alexander IJsendorn
  De Hanze Uitvaartzorg

 2. Truus Marsman januari 26, 2016at 11:17 am Reply

  Lieve Annet,

  Wat heb je zaterdag prachtig, hartverwarmend, liefdevol en met veel kracht gezongen tijdens de uitvaartviering van onze moeder!!
  Je hebt intens meegewerkt aan een onvergetelijk afscheid en vooral de jeugd heel diep geraakt, ze raken er niet over uitgesproken.
  Tijdens het lied “The Family Tree” fladderde er een vlinder door de kerk, jij had hem al op het altaar zien zitten,
  Je vroeg mij of dat “een teken van boven” was.
  Ja Annet, je was daar echt de brug tussen hemel en aarde, wat zijn wij je dankbaar.

  Met diep, diep respect, een warme groet van de kinderen Bijvank

 3. admin januari 26, 2016at 11:17 am Reply

  Een lieve reactie over een afscheidsplechtigheid waar ik deze week heb mogen zingen:

  “Annet Nikamp, namens de familie en vrienden van ons heel veel dank en prachtig wat een zang. Jij maakte het tot een een verzachtend geheel en ma was dol op jou en je zang! Samen met Uitvaart verzorging Alfons van Breen is het afscheid van ma zo prachtig verlopen.
  Dikke pluim🌹”

 4. Ina Versmissen januari 26, 2016at 11:17 am Reply

  Lieve Annet,

  Hartelijk dank voor je (jullie) hulp en ondersteuning aan ons. Samen op een avond de liedjes uitgezocht. Het voor zingen. Emotie en pracht in de woorden en zang van muziek. Liedjes waar ma van hield maar ook liedjes die wij passend vonden. Reacties nadien, wie was dat en hoe anders maar zo mooi gezongen en verwoord een bijzonder mooi afscheid herinneringen met in onze ogen een traan. Je moeder blijft je moeder.
  We zijn haar dankbaar.
  En Annet jij gaf ons mede extra dit gevoel.
  Hart-groet, familie V en familie G

 5. admin januari 26, 2016at 11:17 am Reply

  Haarle, 10 november 2018.

  Lieve Annet,
  Ik ben gelukkig en blij hoe alles is verlopen. Ook heb er mooie foto’s van. Bedankt voor de prachtige zang-bijdrage, de sfeer voelde goed en warm. Mijn man had dit verdiend, hij wilde zo graag hier thuis sterven. Alle wensen zijn door de kinderen vervuld. Nogmaals dank voor de mooie liedjes, ook die je samen met onze kleindochter zong. Het deed me heel goed.
  Een lieve groet,
  T.

Plaats hier uw reactie

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background